Yönetim

İdari ve Mali İşler Müdürü

Özkan OKUYUCU

İdari ve Mali İşler Müdürü

1979 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini  Ünye’de tamamladı. 1997 yılında Ünye 70. Yıl Cumhuriyet Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Yönetim ve Organizasyon), 2009 yılında Sakarya Üniversite İşletme Yüksek Lisans ve 2017 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olarak yüksek öğrenimini tamamladı.

1997 - 2000 yılları arasında İstanbul ilinde çeşitli özel sağlık tesislerinde acil servis, ameliyathane biriminde ameliyathane hemşireliği ve yoğun bakım servislerinde yoğun bakım hemşireliği ile hiberbarik oksijen tedavi merkezinde çalıştı. 2000 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğumevi ameliyathane birimi ve Göğüs Hastalıkları Kliniği Girişimsel Bronkoskopi Ünitesinde Bronkoskopi Hemşireliği yapmıştır.

2003 - 2004 yılları arasında Sakarya Geyve Merkez Sağlık Ocağı’nda  Sağlık Memuru olarak, 2004 – 2005 yılları arası Sakarya Geyve Devlet Hastanesi Satınalma biriminde satınalma görevlisi, 2005-2007 yılları arası aynı hastanede Müdür Yardımcısı,  2007 - 2015 yılları arası  yine aynı hastanede Hastane Müdürü/ İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.

2015 yılı Ocak ayından itibaren hastanemiz bünyesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

18 Nisan 2022